Supraveghere şi detecţie efracţie
16352
page-template-default,page,page-id-16352,page-child,parent-pageid-16343,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Supraveghere şi detecţie efracţie

Videointerfonie

Sistemele de interfonie şi videointerfonie permit comunicarea cu vizitatorii fără a interacţiona fizic cu acestia şi oferă opţiunea de a alege dacă să permită accesul persoanelor care apelează în clădire. Incuietorile uşilor pot fi acţionate acum de la distanţă, prin intermediul internetului, de pe telefon sau tabletă.

Supraveghere video

Sistemele de supraveghere video – CCTV servesc urmăririi şi inregistrării imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat. Sistemele de interfonie şi videointerfonie permit comunicarea cu vizitatorii fără a interacţiona fizic cu aceştia.

Detecţie efracţie

Sistemele de Detecţie Efracţie au ca scop detectarea , în timp real, pătrunderii unei persoane neautorizate într-un anumit spaţiu protejat şi avertizarea sonoră sau vizuală la nivel local.

Control acces

Pentru acces şi pentru identificarea persoanelor controlul accesului se face şi pe baza tag-ului de proximitate, pe baza citirii de retină, amprentei sau codului de acces.