Soluţii
16343
page-template-default,page,page-id-16343,page-parent,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Soluţii

Înseamnă gândire, comunicare şi tehnologie.
Înseamnă transformarea casei într-un spaţiu în care redescoperi plăcerea de a locui.
Înseamnă securitate, confort şi economie

Clădiri inteligente

Sistemul de Casă Inteligentă (Smarthome/ Home Automation/ Domotica ) reprezintă controlul centralizat al iluminatului, climatizării, jaluzelelor, audio-video, sistemului de securitate- efracţie.

Instalaţii electrice

Oferim soluţii pentru realizarea intalaţiilor electrice noi cât şi pentru modernizare sau reabilitare, proiectare, branşamente electrice şi proiectare pentru clădiri civile şi industriale.

Detecţie incendiu şi desfumare

Soluțiile de detecție și alarmare incendiu precum și soluțiile de automatizări pentru desfumare înseamnă soluții solide și fiabile împotriva unui risc extrem de serios pentru business, dar mai ales pentru viețile angajaților și ale oamenilor care vă vizitează compania.

Securitate şi supraveghere

Oferim soluţii de detecţie şi alarmare efracţie, supraveghere video precum şi controlul accesului. Acestea fac parte din structura electrică de bază atunci când vorbim de construcţiile noi (imobile rezidenţiale, clădiri de birouri, magazine, etc).