Clădiri inteligente
16345
page-template-default,page,page-id-16345,page-child,parent-pageid-16343,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Clădiri inteligente

Ce înseamnă Casa Inteligentă?

Înseamnă gândire, comunicare şi tehnologie. Înseamnă transformarea casei într-un spaţiu în care redescoperi plăcerea de a locui. Înseamnă securitate, confort şi economie. Sistemele “Home automation” pot fi incluse în conceptul mai larg al IoT (Internet of Things), care conectează aparate, sisteme şi servicii între ele.

Avantaje şi Beneficii

Confort şi comoditate

Fără să părăsiţi fotoliul comod, apăsaţi un buton şi luminile se dimează, sau jaluzelele se ridică. Apăsând un alt buton poţi activa anumite scenarii prestabilite:

Mobilitate

O casă inteligentă poate fi controlată local şi de pe smartphone sau tabletă, oriunde te-ai afla. Ai totul la îndemână şi foarte simplu de folosit.

Economie

Redu costurile cu energia cu 30%. O casă inteligentă reduce consumul energiei prin optimizarea funcţionării componentelor electrice, electronice, sanitare şi termice ale rezidenţei.

Securitate

Casa inteligentă permite simularea prezenţei când dumneavoastră sunteţi plecat, creând iluzia că cineva se află în casă, descurajând hoţii. Detectoarele reacţionează la fum sau gaze declanşând o alarmă şi/sau trimiţând un mesaj pe smartphone, iar supravgherea video permite vizualizarea activităţii copiilor, bonelor şi a întregii reşedinţe în orice moment şi de la orice distanţă.

Ce vrei să controlezi?

CONTROLUL ILUMINATULUI

Poţi controla nivelul optim al luminii pentru fiecare încăpere, poţi spori sau scădea intesitatea luminii în funcţie de activitatea pe care o ai, poţi creea scenarii de oprire a tuturor luminilor din casă la plecare, sau seara înainte de culcare, şi toate acestea cu o singură atingere de buton.

CONTROLUL CLIMATIZĂRII (HVAC)

Folosind sistemele automate de control al climatizării poţi face o economie de până la 30% la factura de energie, prin simpla utilizare eficientă a resurselor bazată pe gradul de ocupare şi prezenţă în casă.

CONTROLUL JALUZELELOR

Obţinerea gradului de iluminare sau umbrire dorit poate fi facută inclusiv prin controlul asupra jaluzelelor sau parasolarelor instalate. In funcţie de scenariul dorit acestea pot fi coborate sau ridicate automat sau la comanda proprietarului.

CONTROLUL

Audio-Video Multiroom audio/video – Prin intermediul unui server audio puteţi asculta muzică diferită în fiecare încăpere a casei.

CONTROLUL SECURITĂŢII

Vrei să ştii că locuinţa ta este în sigurantă, să poţi să urmăreşti camerele video de oriunde te-ai afla pe telefonul mobil sau tabletă, vrei să răspunzi la interfon chiar de pe tableta de acasă.

CONTROLUL DE LA DISTANŢĂ

Toate funcţiile unei case pot fi controlate dintr-o interfaţă centralizată sau de pe telefonul smart de oriunde te-ai afla.